Rystet Skjern-træner: ’Kunne ikke være værre’

Højrefløjen René Rasmussen kan se frem til op mod et års pause som følge af en overrevet akillessene.

René Rasmussen måtte hjælpes fra banen med sin overrevne akillessene. Nu venter en lang, lang pause. (Foto: Mads Dalegaard © Scanpix)

Skjern Håndbold vandt lørdag 35-30 over TTH Holstebro i håndboldligaens slutspil, men det var ikke glæden over sejren, der fyldte efterfølgende. Højrefløj René Rasmussen måtte nemlig udgå med en overrevet akillessene, og der venter nu en lang pause for Skjern-profilen.

- Erfaringsmæssigt ved jeg, at med akillessenen snakker vi en pause på ni til 12 måneder. Så han er altså ude en rum tid. Det er jo rigtig ærgerligt for ham, da han år efter år lægger lag på sit spil og har været en stor profil for os i ligaen og internationalt, siger Skjern-træner Ole Nørgaard til DR.

- Han har også lige fået sin debut på A-landsholdet, så det kan næsten ikke være mere uheldigt for René og selvfølgelig også for os i og med, at han i mange år stort set har haft monopol på sin position på holdet.

Rystede og kede af det

Ærgerligt er det også for Skjern at måtte undvære Rasmussen, der har en vigtig plads på holdet. Forude venter både afgørende slutspilskampe og i næste weekend en Champions League-kvartfinale. Skjern har ikke fundet ud af, hvad man gør uden Rasmussen.

- Det er et hårdt slag for os, det kan vi ikke skjule for nogen. René har haft en meget vigtig rolle på vores hold – også uden for banen – i rigtig mange år. Derfor er det selvfølgelig et hårdt slag for os, at han er sat ud af spil. Vi er temmelig rystede over uheldet på Renés vegne, så er vi ikke begyndt at tænke over, hvad vi gør nu. Men de tanker melder sig i de kommende dage.

- Vi har ikke en afløser linet op. Vi har en ung spiller, vi har et par venstrehænder på højre back, vi har muligheden for at lade en stregspiller lave noget overgangsspil, men alt det har vi valgt at tænke på senere. Indtil videre vil vi tillade os at være rigtig rystede og kede af det på Renés vegne, siger Ole Nørgaard.

I videoen herunder kan du se et sammendrag af kampen mellem Skjern og TTH Holstebro, hvor René Rasmussen altså lander uheldigt.

Skjern spiller tirsdag mod Aalborg i DM-slutspillet, mens det på næste søndag gælder franske Nantes i Champions League-kvartfinalen. Den kamp kan du se direkte på DR2 klokken 19.00.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve