Skjern-profil om sløj periode: 'Vi skal ruske op i os selv'

Danmarksmestrene fra Skjern har kun hentet én sejr i de seneste fem forsøg, og derfor er det på tide at kigge indad, siger Kasper Søndergaard.

Skjern Håndbold tabte søndag på udebane i Champions League til Flensburg-Handewitt. (Foto: Sportxpress © Scanpix)

Det har til tider været svært at genkende Skjern Håndbold i denne sæson.

Efter et imponerende ridt i forårets afgørende fase i Champions League, der blev fulgt op med et dansk mesterskab, har Ole Nørgaards grønne tropper mistet pusten.

Det tyder resultaterne i hvert fald på.

Tre nederlag i de seneste fire kampe i håndboldligaen har sendt de forsvarende mestre ned på en ottendeplads, og søndag blev det til et nyt nederlag på udebane til Flensburg-Handewitt i Champions League.

En af holdets rutinerede kræfter, Kasper Søndergaard, var efter søndagens nederlag frustreret over den periode, som holdet går igennem.

- Vi skal ruske op i os selv, og det mener jeg alvorligt. Det er selvfølgelig en kliché at sige, at vi skal kigge os selv i spejlet, men det er sådan, det er. Lige nu spiller vi ikke godt individuelt, vi skiftes til at dumme os lidt, og så må vi gå hjem og finde ud af, hvad vi kan gøre bedre.

- Nu skal det ikke være den helt store kriseopsang, for så galt synes jeg ikke, det er. Men vi skal til at tage det rigtig alvorligt, især ligaen, for i Champions League ved vi godt, at det er svært, men der kan vi også godt præstere bedre, siger Kasper Søndergaard.

Skal have troen tilbage

For Skjern Håndbold handler det om at finde tilbage til de dyder, der i seneste sæson gjorde klubben til danske mestre. For troen på egne evner har naturligt lidt et knæk som følge af resultaterne.

Derfor skal det hele have et løft, hvis det står til Kasper Søndergaard.

- Det er måske noget mentalt, at vi har svært ved at omstille os fra Champions League til de hjemlige kampe, hvor det ikke er lige så store navne, vi møder.

- Vi skal have troen tilbage på, at vi kan vinde en håndboldkamp. Lige meget, hvem vi møder, om det er Nordsjælland eller Paris. Lige nu spiller vi dårligt, og vi laver for mange fejl. Men folk gør, hvad de kan. Vi er bare ikke skarpe mentalt, og det irriterer mig, siger Kasper Søndergaard.

Facebook
Twitter