Spellerberg om skifte: 'Skulle være inden jeg blev for gammel'

Bo Spellerberg skifter efter 16 år i Kolding til St. Gallen i Schweiz.

Bo Spellerberg rejser til St. Gallen på en toårig kontrakt.(Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) (Foto: Bo Amstrup © Bo Amstrup)

Siden 2002 har Bo Spellerberg været fast inventar hos KIF Kolding.

Manden med ottetallet på ryggen og klubrekorden for fleste kampe er blevet 38 år, fylder 39 om en måned, og har netop skrevet under på en kontrakt med St. Gallen fra Schweiz. Det meddelte Spellerberg i går, og årsagen til skiftet væk fra Kolding skal findes i flere ting.

- Det handler for mig om muligheden og timingen, og så er det det rigtige sted. Skulle det nogensinde være, også inden jeg blev alt for gammel, så var det nu. Det bliver ikke et sted med lange ture og meget tid væk, der er fokus på håndbolden og så at få en god oplevelse.

- Jeg tager derned for at vinde noget, og det er en gammel og stolt klub som har haltet bagefter hvad det angår, men derfra og til at det sker, der er langt, siger Bo Spellerberg om skiftet.

Selv om han nærmer sig en alder, hvor de fleste aktiver begynde at overveje at trappe ned, så er det ikke der, tankerne ligger for den rutinerede playmaker.

- Lysten til at spille er rigtig god. Jeg ser mere, at jeg har fire år tilbage end ét år tilbage lige nu. Det kan sagtens være, at det ser anderledes ud om et halvt år, men kroppen har det faktisk godt, lyder det fra Spellerberg.

Bo Spellerberg har skrevet en toårig kontrakt med St. Gallen.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter