Kiel afviser korruptionsanklager

Den tyske håndboldklub THW Kiel afviser de anklager om korruption, der har svirret i det seneste døgn.

THW Kiels spillere jublede over Champions League-sejren over Flensburg-Handewitt i 2007, nu stilles der spørgsmål ved sejrens ægthed. (Foto: Roland Magunia © Scanpix)

Den tyske håndboldklub THW Kiel afviser de anklager om korruption, der har svirret i det seneste døgn.

- Kiel afviser alle anklager. Men vi kan ikke tage yderligere stilling i sagen, fordi vi ikke kender detaljerne endnu, siger klubboss Uwe Schwenker til det tyske nyhedsbureau, DPA.

Rygterne i Tyskland går på, at Kiel siden 2000 har forsøgt at få indflydelse på udfaldet af klubbens kampe i Europa Cup'en. Og sågar at have købt dommerne i den anden Champions League-finale i 2007 mod landsmændene fra Flensburg-Handewitt.

Ifølge avisen Flensburger Tageblatt er det Kiels daværende træner, der har fremført påstandene.

Ledelsen i Bundesligaen mødes tirsdag for at diskutere sagen.

I Champions League-finalen i 2007 spillede Kiel og Flensburg uafgjort 28-28 i det første finaleopgør. Returkampen i Kiel sluttede med en 29-27 sejr til hjemmeholdet. I finalen blev Joachim Boldsen udvist efter 18 minutters spil.

- Jeg har lige hørt om anklagen, men jeg husker da det røde kort til Joachim Boldsen. Det er forfærdeligt for håndbolden, hvis det passer. Men lad os nu se, hvad man finder ud af, siger Flensburgs Lars Christiansen til Ekstra Bladet.

Facebook
Twitter