Klavs Bruun beklager: Sådan skal man ikke tale

Team Tvis Holstebros træner er ked af, at han kaldte Skjernspiller for "bøsserøv".

Klavs Bruun Jørgensen havde nok at tænke over under og efter kampen mod Skjern. (© Scanpix)

Kampen mellem Team Tvis Holstebro og Skjern blev aldrig en rigtig tæt affære på måltavlen, men tænding havde den alligevel. I slutningen af første halvleg fik Skjerns Daniel Svensson direkte rødt, da han sendte en modstander i gulvet med en hård tackling. 

På vejen ud havnede han i en meningsudveksling med Team Tvis' træner, Klavs Bruun Jørgensen, der endte med at råbe "bøsserøv" efter ham.

Et ordvalg den kommende træner for kvindelandsholdet efterfølgende var ærgerlig over, men som blev fremprovokeret af, at Daniel Svensson forlod banen grinende, forklarer han.

- Jeg ved godt, at som træner skal man holde sig fra den slags, og det er jeg ked af. Sådan skal man selvfølgelig ikke tale til hinanden som voksne mennesker, men jeg kan ikke tage det tilbage nu.

- Men i forhold til at klokke en mand ned og efterfølgende grine af det, det synes jeg faktisk er lidt værre, siger Klavs Bruun Jørgensen om episoden.

Skal straffes hårdere

Daniel Svensson afviser dog anklagen fra Team Tvis-træneren, som han mener burde være straffet hårdere.

- Min albue ramte ham i hovedet, og det røde kort var helt ok. Og da jeg så gik ud af banen, kaldte han mig en bøsserøv, og det synes jeg er uberettiget. Jeg vil have, at dommerne straffer ham hårdere, end de har gjort. Han stod på den ene side af dommerbordet og råbte henover det.

- Jeg har ladet mig fortælle, at han tror, jeg grinede på vej ud af banen, men det har intet på sig. Hvis jeg har smilet, så var det af min egen dumhed, siger Skjern-spilleren.  

Skjern vandt kampen mod lokalrivalerne med 30-24 og er dermed klar til DM-semifinalerne