Irriteret slimsæk og fjernet fedtvæv: Landsholdsjoker er klar til at komme op på tæerne

Line Haugsted er rejst til EM i håndbold, hvor hun er blevet efterudtaget til det danske landshold.

Line Haugsted under træningen i Nantes, Frankrig, mandag den 3 december 2018. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018) (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

EM-skibet så ud til at være sejlet for Line Haugsted. Slutrunden var gået i gang i Frankrig, mens hun sad hjemme i Danmark og kunne følge med fra distancen.

Haugsted var med i den oprindelige EM-trup, men blev frasorteret, da hun mærkede smerter i en tå, som havde drillet hende i lidt over et år:

- Det startede sidste år i oktober. Jeg fik en irriteret slimsæk, som jeg døjede med hele efteråret. Så fik jeg et par blokader. Derefter fjernede de fedtvævet, så jeg efterfølgende har haft ret ondt i knoglen, fortæller 24-årige Haugsted til ritzau.

Efter at landsholdet rejste til Frankrig, har Haugsteds tå fået det bedre, og nu er hun så blevet efterudtaget af landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Stærk forsvarsspiller

Og selvom hun ikke kommer ind til slutrunden i den bedste kampform, føler hun sig klar til at komme op på tæerne ved EM:

- Tåen har det godt, og det har den haft i et stykke tid, så jeg er ikke bekymret for den. Jeg er klar til at spille, siger Haugsted til DR Sporten.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen fortæller, at Haugsted er udset til at være gardering for anfører Stine Jørgensen, der indtil videre er blevet sparet i Danmarks to første kampe, fordi hun kommer ind til slutrunden på bagkant af en skade i knæet.

- Haugsted er en super stærk forsvarsspiller, og i angrebet kan hun også hamre bolden afsted med høj kvalitet, så Line er en dygtig spiller, vi gerne ville have haft med fra start, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Landsholdets to første kampe ved EM er begge blevet vundet, og holdet er allerede sikker på at gå videre til mellemrunden. Spørgsmålet er bare, hvor mange point danskerne kan tage med videre fra gruppen.

Svaret finder vi, når håndboldkvinderne møder Serbien kl. 21 tirsdag aften. Kampen kan følges på dr.dk/sporten, den kan høres i LIGA på P3 eller den kan ses i fjernsynet på TV 2.

Line Haugsted er mandag aften blevet udtaget til truppen mod Serbien. Mathilde Hylleberg kommer til at sidde over sammen med Stine Jørgensen.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter