Jan Pytlick: Et hårdt slag for holdet

Landstræner Jan Pytlick er ked af at skulle undvære Lærke Møller i VM-turneringen på grund af en helt eller delvist overrevet akillessene.

Det var en alvorsfuld Jan Pytlick, der orienterede pressen, efter at Lærke Møller kort forinden var blevet båret fra banen ved kvindelandsholdets træning fredag aften kinesisk tid.

Den danske landstræners ansigtsudtryk antydede, at det var et alvorligt budskab, han skulle aflevere efter at være blevet briefet af sundhedsstaben om skadens omfang.

- Lærke Møller er definitivt ude. Vi ved endnu ikke, om hun har revet akillessenen helt eller delvist over, men det er for så vidt også lige meget. Hun kommer i hvert fald ikke til at spille ved VM, sagde Pytlick, som har ondt af sit førstevalg på playmakerpladsen.

- Det er først og fremmest synd for Lærke, og så er det selvfølgelig også et hårdt slag for holdet. Det er en meget vigtigt spiller, der falder ud, og det betyder, at vi er nødt til at rykke sammen i bussen og hurtigt finde hinanden igen, sagde landstræneren.

Han afviser, at skaden har noget at gøre med de problemer, som Lærke Møller har haft med akillessenen tidligere.

- Problemerne skyldtes en slimsæk, som lå bag akillessenen. Det her har ikke noget med det at gøre. Det er simpelthen så uheldigt, som det kan blive, siger Pytlick.

Lærke Møller bliver afløst af FCK's Christina Krogshede, som var med på træningslejren i Thailand i ugen op til afrejsen til Kina. Det falder så heldigt, at Krogshede endnu ikke har forladt Thailand, og derfor kan hun ret hurtigt støde til truppen.

FacebookTwitter