Klavs Bruun om kritik: De kan bare ringe

Den danske landstræner er påvirket af kritikken af ham, og han mener, at sagen er kørt op.

Landstræneren for det danske kvindelandshold i håndbold Klavs Bruun Jørgensen har været udsat for kritik fra flere trænere fra den danske liga, fordi kommunikationen mellem ham og trænerne har været for dårlig.

Samtidig mener trænerne ikke, at Klavs Bruun Jørgensen har været nok i de forskellige haller for at besigtige de danske spillere, men hovedpersonen selv har svært ved at forstå, at sagen bliver kørt så meget op i medierne og henviser til, at trænerne selv må tage kontakt, hvis de vil tale.

- Jeg synes, at vi har snakket nok om det. Som jeg også har sagt andre steder, så har de mit nummer. Hvis der er noget, de gerne vil snakke om, så kan de bare ringe

- Jeg synes, det er ting, der er blæst lidt større op, end de burde være, siger Klavs Bruun Jørgensen til DR Sporten.

Påvirket af situationen

Klavs Bruun Jørgensen har taget nogle kontroversielle beslutninger efter den skuffende VM-slutrunde i Danmark, hvor Mette Gravholt er blevet smidt af landsholdet.

Samtidig har den nu tidligere fysioterapeut Birte Andersen valgt at stoppe samarbejdet med Klavs Bruun Jørgensen og det danske landshold, og det påvirker landstræneren, at han har fået så meget kritik for de beslutninger, han har taget.

- Jeg er et menneske ligesom alle andre, så på den måde er det lidt irriterende, at det skal fylde så meget. Selvfølgelig påvirker det, fordi jeg som sagt er et menneske. Jeg synes også, at proportionerne i det har været lidt skæve i forhold til, hvad der er sket, siger landstræneren.

Du kan se resten af interviewet med Klavs Bruun Jørgensen i toppen af artiklen.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve