Klavs Bruun rydder ud i trænere

Sandra Toft og de andre målmænd må undvære deres specialtræner.

Sandra Toft får ikke sin målmandstræner, Marie Møller, med til samlingen (Foto: Liselotte Sabroe © Scanpix)

Når kvindelandsholdet i dag samles for første gang under de nye trænere, Klavs Bruun Jørgensen og Søren Herskind, så bliver det uden en decideret målmandstræner.

Marie Møller, der i sin aktive karriere blandt andet var med til at vinde Champions League med Slagelse er ikke blevet indkaldt til samlingen, skriver Ekstra Bladet.

- I denne samling er der ikke særlig meget fokus på lige præcis keeperne, så nu prøver vi at klare os uden, og så må vi senere sammen med målmændene finde ud af, om der er et behov. De næste fire-fem år er det formentlig Sandra Toft og Rikke Poulsen, der de to foretrukne målmænd, og de bliver hjemme i klubberne trænet af absolutte kapaciteter som Lene Rantala og Susanne Munk Wilbek, så de er i gode hænder, siger Klavs Bruun Jørgensen til avisen.

Og han henviser samtidig til sin tid på landsholdet, hvor Kasper Hvidt og Niklas Landin ikke havde nogen træner på landsholdet, og det alligevel gik fint.

Er stadig i DHF

Maria Møller har netop indgået en aftale med håndboldforbundet om at træne de største talenter, men ærgrer sig alligevel lidt over, hun ikke skal være inde over landsholdet, fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Jeg ville gerne have fortsat, og jeg synes også, vi fik flyttet nogle ting. Men jeg respekterer Klavs' beslutning, som er helt fair, og hvis det fungerer godt, er det fint. Jeg ønsker kun, at holdet får succes ved VM på hjemmebane i december. Det er det. Det handler om, og min verden er ikke brudt sammen.

VM bliver afholdt i Herning fra den 5. til 20. december.

FacebookTwitter