Lærke Møller opbygger EM-selvtilliden

Som ubesejret i de fire første kampe ved EM stiger selvtilliden støt og sikkert på kvindelandsholdet.

De kvindelige landsholdsspillere jubler, efter at de slog Rusland sikkert. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Som ubesejret i de fire første kampe ved EM stiger selvtilliden støt og sikkert på kvindelandsholdet.

- Charme og selvtillid bliver så småt bygget ovenpå efter de her fire kampe, og jeg glæder mig rigtig meget til at spille igen i morgen, siger Lærke Møller til DR Sporten efter at hun var med til at besejre Rusland 26-20.

Playmakeren føler, at holdet fra kamp til kamp er kommet op på en bølge, som driver holdet frem mod søndagens medaljekampe.

- Det håber jeg, men vi ved også godt, at der er en kamp igen i morgen. Og vi bliver nødt til at fokusere på den, for vi er gode nok til, at vi bare kan slappe af, for så taber vi. Vi gider ikke at tabe, så vi har fuld fokus på kampen mod Kroatien, siger hun.

Lærke Møller nåede lige at blive klar til EM efter en lang skadespause, og playmakeren regner med at fuldføre EM - uanset, hvor mange kampe der er tilbage.

- Jeg havde en fin krop i dag (efter Ruslandskampen, red.), og så skal jeg bare hjem og hvile mig, så er jeg klar igen til i morgen. Og efter de andre kampe har kroppen også haft det fint, så jeg ser ingen problemer, siger playmakeren.

Der resterer to kampe i mellemrunden, og fortsætter holdet sejrsstimen, står den på semifinale lørdag og medaljekamp søndag.

Facebook
Twitter