Line Jørgensen: Rigtigt spændende valg

Håndboldlandsholdets Line Jørgensen glæder sig allerede til den første gang, landsholdet skal samles under det nye trænerteam.

Line Jørgensen glæder sig til samarbejdet med det nye trænerteam. (© Scanpix)

Landsholdets sanfører Line Jørgensen var en af de første til at reagere på nyheden om ansættelsen af Klavs Bruun Jørgensen og Søren Herskind som kvindelandsholdets nye trænerteam:

- Jeg havde egentlig ikke tænkt på dem som en mulighed fra start af, men jeg synes, det lyder som et rigtigt spændende valg. Især når man ser på, hvad Klavs Bruun har gjort, og hvor han har været attraktiv henne.

Travl periode  frem mod VM

Line Jørgensen forventer en travl landsholdsperiode frem mod VM på hjemmebane i december:

- Det er svært at lave noget helt om inden december, men man kan sige at bare det at få nye øjne på, hjælper noget.

- Og så skal han (Klavs Bruun Jørgensen, red.) stille og roligt ind og føre sit spil ind. Vi har travlt, men jeg tror godt, vi kan nå at føre Klavs' idéer ind.

Kække kommentarer får ingen betydning

I 2013 sagde Klavs Bruun Jørgensen til Lemvig Dagblad, '...jeg skal passe på med at udelukke det, men der skal løbe meget vand i åen, før jeg bliver dametræner'. Men ifølge Line Jørgensen så er det ikke noget, spillerne på landsholdet vil have en forklaring på:

- Overhovedet ikke. Jeg tror, vi bare kommer til at glæde os helt vildt til første træning. Jeg tror på, at han har taget det her job, fordi han tror på det her projekt. Ellers havde nok ikke sagt ja til at være landstræner.