Mulle igen på landsholdet: Gør ondt at sidde udenfor

Kristina Kristiansen glæder sig over igen at være en del af håndboldlandsholdet.

Kristina Kristiansen glæder sig over igen at være med på landsholdet i håndbold. (Foto: Dr Sporten © dr)

Det danske kvindelandshold i håndbold står overfor to EM-kvalifikationskampe efter en lang periode uden landsholdssamlinger. Med i truppen igen er playmakeren Kristina Kristiansen, der ikke har været på landsholdet siden EM i december sidste år.

- Der er nogle samlinger, jeg ikke har været med til, og det tror jeg, har været fint nok. Nu er jeg her igen på grund af nogle skader, men jeg nyder at være her. Jeg tager bare en dag af gangen, og så ser vi, hvad der sker, siger Kristina ’Mulle’ Kristiansen til DR.

- Landsholdet betyder rigtig meget. Det har man spillet håndbold for, siden man var lille, og man vil gerne være blandt de bedste. Jeg kan godt lide at være med på landsholdet, jeg nyder det, og man får noget erfaring med til den hjemlige liga. Landsholdet betyder rigtig meget, og jeg nyder at være her, siger hun.

Gør ondt at være udenfor

Ved EM-slutrunden for ni måneder siden fik Kristiansen kun 11 og et halvt minut på banen, og under landstræner Klavs Bruun Jørgensen har hun ikke været fast starter. Den dynamiske playmaker erkender, at det har gjort ondt at sidde udenfor.

- Ja, selvfølgelig. Det gør da altid ondt, når man ikke er med og gerne vil være en del af noget. Så må man bare tage sig selv i nakken, begynde at træne endnu mere og endnu hårdere og udvikle sig. Det må man bare blive ved med og håbe, at det er nok, siger hun.

Kristina Kristiansen har netop skrevet under på en ny fireårig kontrakt med Nykøbing Falster Håndbold. Her var hun i sidste sæson en vigtig brik på det hold, der vandt den danske liga.

FacebookTwitter