Officielt: Landsholdsspiller skifter til russisk storklub

Håndboldspilleren Lotte Grigel har skrevet kontrakt med den russiske klub Rostov Don.

Lotte Grigel skal fremover spille under Jan Leslie i Rostov Don i Rusland. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Den danske håndboldspiller Lotte Grigel har omsider fået sit skifte fra Team Esbjerg til russiske Rostov Don på plads.

Mandag bekræfter den russiske klub på sin hjemmeside, at holdet har skrevet kontrakt med Grigel.

Den 24-årige dansker var raget uklar med cheftræner Lars Frederiksen i Esbjerg, og da forholdet mellem de to ikke stod til at genoprette, accepterede Esbjerg-ledelsen, at Grigel kunne skifte til en anden klub i udlandet.

- Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at indgå en aftale, så Lotte Grigel kan komme videre med sin håndboldkarriere.

- Team Esbjerg har fået sine økonomiske krav opfyldt, og vi kan med øjeblikkelig virkning frigive hende til en udenlandsk klub, siger Bjarne Pedersen, Team Esbjergs bestyrelsesformand, til klubbens hjemmeside.

Dansk træner og høje ambitioner

Den rige russiske klub Rostov Don med danskeren Jan Leslie ved trænerroret stod tidligt som en stærk kandidat, og den danske håndboldspiller er glad for at kunne puste nyt liv i karrieren.

- Jeg er glad for, at det er lykkedes at finde en løsning med Team Esbjerg, så jeg nu kan komme videre. Nu ser jeg frem til nye udfordringer i Rostov Don, hvor ambitionsniveauet er meget højt, siger Grigel.

Lotte Grigel debuterede allerede som 16-årig for Team Esbjerg, hvor hun lige siden har været en del af holdet, som sidste år vandt DM-sølv.

/ritzau/

Facebook
Twitter