Sandra Toft tæt på comeback efter hjernerystelse

Landsholdsmålmanden har været ude siden VM men håber på comeback lørdag.

Se situationen hvor Sandra Toft bliver ramt i hovedet af Christina Neagu.

Ikke siden den 16. december har Sandra Toft spillet en håndboldkamp. Den dag blev hun ramt i hovedet af et hårdt skud fra Christina Neagu under Danmarks VM-kvartfinale mod Rumænien og har siden døjet med en alvorlig hjernerystelse.

Men nu er landsholdsmålvogteren i så god bedring, at hun håber at gøre comeback for sin norske klub Larvik i lørdagens Champions League-kamp mod de franske mestre Fleury.

- Det går heldigvis meget bedre. Symptomerne bliver mindre og mindre, så jeg er begyndt at træne fuldt med i denne uge.

- Jeg vil jo rigtig gerne spille vores Champions League-kamp i morgen. Men det er ikke kun mig, der afgør det, og den beslutning bliver truffet senere i dag, siger Sandra Toft til DR Sporten.

Må ikke bruge hjelm

Det er ikke første gang i karrieren, at Sandra Toft døjer med en hjernerystelse. Derfor har hun fået fremstillet en rugbyhjelm, der skal beskytte hende. Men det er imod Det Europæiske Håndboldforbunds regler at bruge i Champions League, hvor der kun tillades en form for pandebånd.

- Jeg ved ikke, hvorfor de har den regel. Det synes jeg er lidt mærkeligt, men det er nu engang sådan, det er.

- Hjelmen giver mig tryghed. Når kampen først begynder, kommer jeg ikke til at tænke over det. Men får jeg nu bolden i hovedet et sted, hvor hjelmen kunne have været, er det da ærgerligt, siger Sandra Toft.

Nyheden om Sandra Tofts snarlige comeback kommer på et rigtig godt tidspunkt for landsholdet, der i marts både spiller EM- og OL-kvalifikation.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk