Svalastog frygter fiberskade: Føles som knive i læggen

Landsholdsspilleren Louise Svalastog Spellerberg frygter en fibersprængning i sin ene læg.

Louise Svalastog Spellerberg er blevet skadet i læggen. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Da København Håndbold i aften måtte se sig besejret af FC Midtjylland Håndbold med 30-25, var der yderligere malurt i bægeret for den danske landsholdsstregsspiller Louise Svalastog Spellerberg.

Den rutinerede håndboldspiller måtte nemlig udgå med en skade i det ene ben. Og det kan faktisk vise sig at være en slem en.

- Jeg skal løbe en kontra, og så får jeg et smæld i min læg under opvarmningen og var meget hæmmet af det. Vi prøver at give det noget massage og løsne op i det, siger Louise Svalastog til TV2 Sport.

- I værste fald har jeg fået en fiber i læggen. Jeg har haft rygproblemer i snart et halvt årti, så når jeg har ondt i ryggen, går det nogle gange i læggene. Jeg håber lidt, at det er derfor, mine lægmuskler kramper rigtig meget op. Problemet er bare, at lige nu føles det som knive i læggen, og det er ikke supergodt. Det er ikke det bedste tegn.

Om bare tre uger spiller de danske håndboldkvinder kvalifikation til OL. Her er der spekuleret i, at Svalastog Spellerberg erstatter Mette Gravholt, som ikke længere er på landsholdet. Det kan denne skade dog risikere at sætte en stopper for.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve