Verdensmester Soubak: Dansk landstrænerjob er det ypperste

Den brasilianske landstræner Morten Soubak sætter pris på tanken, men afviser dog, at han skulle være afløseren for den fyrede Jan Pytlick.

Morten Soubak har løftet det brasilianske kvindelandshold op i verdenseliten, men føler ikke, det arbejde er gjort helt færdigt endnu. (Foto: Georgi Licovski © Scanpix)

Spekulationerne om, hvem der skal afløse den fyrede Jan Pytlick som landstræner for det danske håndboldlandshold for kvinder kører for fuld skrue. Ét af de nævnte navne er Morten Soubak.  

Han førte sensationelt de brasilianske håndboldkvinder til VM-guld i 2013, og derfor er danske Morten Soubak brandvarm som Jan Pytlicks afløser.

- At blive dansk landstræner er det ypperste, hvis man er dansker. Jeg er glad for at nogen tænker på mig, siger Morten Soubak.

Bliver i Brasilien

Om Soubak allerede er blevet ringet op af DHFs sportschef Ulrik Wilbek kan man kun gisne om, for den tidligere GOG- og FCK-træner ønsker ikke at svare på, om han er blevet kontaktet af DHF

- Jeg har en kontrakt med Brasilien frem til 2016, og den agter jeg at fuldføre. Ellers har jeg ikke yderligere kommentarer til det spørgsmål, siger han til DR Sporten.

I 2016 er der OL i Brasilien, og chancen for at vinde olympiske medaljer på hjemmebane i det sportsgale land vil Soubak helst ikke forpasse:

- Jeg har arbejdet med det her hold siden 2009 og vi har bygget noget godt op, jeg bor i Brasilien med brasiliansk familie og OL bliver stort, meget stort.

 

 

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk