VIDEO Landsholdssøstre vil være Toft Hansen-pendant

Sarah og Rikke Iversen er for første gang med på håndboldlandsholdet sammen.

Hvis man er dansk håndboldfan, er det ikke uvant at se to søskende på et dansk landshold. René og Henrik Toft Hansen har i flere år været fast inventar hos håndboldherrerne, og nu kan kvindelandsholdet også prale af familiære relationer på holdkortet.

For første gang nogensinde er de to søskende Sarah og Rikke Iversen med på landsholdet samtidig, og de hilser sammenligningen med brødrene Toft Hansen velkommen.

- Det er en drøm både for mor og far og for os, men alle har tænkte, at det skal vi da nok nå en eller anden dag. Det er det, vi vil, siger Rikke Iversen.

- Og så har man da kigget lidt på de der Toft Hansen-brødre og tænkt, ’kunne der godt lige være et par Iversen-søskende på kvindelandsholdet?’, supplerer Sarah Iversen.

En Toft Hansen-pendant

Manden, der har udtaget de to Iversen-søstre, landstræner Klavs Bruun Jørgensen, kan også godt se lighederne med deres mandlige sidestykker.

- De er også begge to dygtige i forsvaret, så det kan sagtens blive en pendant, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Sarah og Rikke Iversen samt resten af landsholdet spiller onsdag aften EM-kvalifikationskamp mod Slovenien, mens det søndag gælder endnu en kvalifikationskamp mod Island.

Vi oplever i øjeblikket problemer med videoafspilning i nyhedsappen. Videoen kan ses på www.dr.dk/sporten.

FacebookTwitter