42-årige Astrup om comeback: Det var megafedt

EM- og OL-guldvinderen Heidi Astrup nød sit comeback for Viborg i håndboldligaen.

(Foto: Jens Ole Sørensen © DR Sporten)

Viborg HK's skadesplagede mandskab i håndboldligaen tabte onsdag med 32-21 på hjemmebane til topholdet Team Esbjerg.

Med Viborgs mange skader in mente var det måske ikke den store overraskelse.

Mere overraskende var det derimod, at hjemmeholdet gav comeback til den 42-årige playmaker Heidi Astrup, der ellers stoppede sin karriere i 2007.

- Comebacket kom først i stand kl. 10 i formiddags. Jeg fik et opkald fra et ukendt nummer, og så var det Christian Dalmose.

- Han spurgte, om jeg ikke ville hjælpe til. Så fik jeg lidt betænkningstid, inden han ringede igen, fortalte Heidi Astrup efter kampen til DR Sporten.

Ingen Champions League

Heidi Astrup var med for at aflaste lidt på playmakerpositionen, og veteranen nåede også at komme på scoringstavlen en enkelt gang.

- Det var megafedt. Men foreløbig er det slut. Vi spiller Champions League på søndag og der er jeg ikke spilleberettiget. Derefter går ud fra, at nogle af de skadede spillere er tilbage igen.

- Det var ret pludseligt, men det var fint. Jeg prøvede at guide de unge og gøre det, som jeg kunne, lød det endvidere fra Astrup.

Tager du telefonen næste gang, at Christian Dalmose ringer?

- Nu er han i hvert fald kodet ind, og så vil jeg overveje, om jeg skal tage den næste gang, slutter Heidi Astrup.

Viborg HK's næste opgave er Champions League-opgøret mod Lokomotiva Zagreb på søndag - et opgør som du kan følge på DR1 fra kl. 13.30.

Facebook
Twitter