Aarhus United ser på sagen om suspenderet cheftræner med 'stor alvor'

Den aarhusianske håndboldklub suspenderede sin træner, Heine Eriksen, som følge af hans ledelsesstil.

Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen har været suspenderet siden den 17. maj. (Foto: © Bo Amstrup, Ritzau Scanpix)

Aarhus Uniteds bestyrelse ser med "stor alvor" på sagen om holdets suspenderede cheftræner Heine Eriksen og har igangsat en løsningsproces.

Det skriver den danske håndboldklub, der spiller i Kvindeligaen, i en pressemeddelelse sent onsdag aften.

- Bestyrelsen i Aarhus United fik den 13. maj en henvendelse fra en stor majoritet af spillerne omkring cheftræner Heine Eriksens ledelsesstil, skriver klubben.

- I lyset heraf valgte dele af Aarhus Uniteds bestyrelse at suspendere Heine Eriksen forud for kampen i Viborg den 17. maj.

Aarhus United forklarer ikke nærmere, hvad det er ved Heine Eriksens ledelsesstil, som ledte til en suspendering. Som følge af beslutningen var den danske cheftræner alså ikke med i klubbens sejr på 39-31 over Viborg i sidste uge.

DR Sporten har været i kontakt med Aarhus United, som på nuværende tidspunkt ikke ønsker at kommentere videre på pressemeddelelsen samt cheftræner Heine Eriksen, der heller ikke ønsker at udtale sig.

Håndbold Spiller Foreningen ønsker ligeledes heller ikke at kommentere på sagen.

Heine Eriksen har tidligere været ungdomslandstræner for Danmark i mere end 20 år, ligesom han har vikarieret som A-landstræner. I 2017 blev han ansat som cheftræner for Aarhus United.