Berørt Dalmose så datter bæres fra banen

Cecilie Dalmose blev båret fra banen muligvis med en alvorlig knæskade, mens hendes far og træner så til.

Christian Dalmose måtte se sin datter bæres fra banen med store smerter. (Foto: Richard Sylvestersen © Scanpix)

Kampen var bare lige fløjtet igang, da Cecilie Dalmose blev båret fra banen i lørdagens ligakamp mellem Randers og Viborg, som endte 21-21.

Cecilie Dalmose er datter af træner Christian Dalmose, så det var en tydeligvis berørt far, der måtte holde hovedet koldt, da datteren med store smerter havde forladt banen. 

Cecilie Dalmose faldt forkert ned på sit ben i en angrebssituation, og det lignede en alvorlig knæskade til det bare 17-årige talent.

- Randers HK's lægestab mener, det er korsbåndet, der er røget. Nu skal hun på sygehuset i Viborg, og vi ved, hun er i gode hænder hos Søren Kjeldsen. I næste uge skal hun skannes og formentlig opereres, sagde Christian Dalmose ifølge Viborgs hjemmeside.

- Cecilie kan ikke selv udtale sig, men jeg kan sige fra hende, at hun selvfølgelig er ked af det, men hun er indstillet på at arbejde for at komme tilbage.

Skulle lige sunde sig

Christian Dalmose indrømmer, at der gik et stykke tid efter uheldet, før han for alvor fokuserede på kampen igen.

- Det var hårdt at se sin datter ligge der og græde. Jeg er altid ked af det, når spillerne bliver skadet, men når det er ens egen datter, så går der nogle tanker gennem hovedet. Jeg var en overgang lige ved at tabe fatningen, og der gik lige fem minutter, før jeg var tilbage i Randers Arena, sagde han.

Udover det rent personlige, så har Dalmoses Viborg-tropper det svært rent sportsligt for tiden med flere spillere på skadeslisten. Herunder navne som Mette Gravholt, Maria Fisker og Isabelle Gulldén.

Facebook
Twitter