Brødsgaard færdig i Aalborg

Karen Brødsgaard stopper i Aalborg DH, når sæsonen er slut. Økonomien tvinger den nordjyske klub til at prioritere anderledes.

Karen Brødsgaard stopper i Aalborg DH, når kontrakten udløber til sommer. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Karen Brødsgaard stopper i Aalborg DH, når sæsonen er slut.                                                          Den nordjyske klub har valgt at prioritere bagspillere frem for den snart 31-årige stregspiller.   

- Vi har kigget på den spillertrup, og vi har kigget på den pose penge, der er til rådighed. Vi har valgt at opprioritere spillere til bagkæden. Desværre så var der ikke plads til Karen, siger direktør Jan Hansen til DR Sporten.                                             Den tidligere landsholdsspiller er i gang med sin anden sæson i Aalborg DH. Karen Brødsgaard har tidligere spillet for Horsens, Viborg og Ikast-Bording.  

Direktøren er ked af at måtte sige farvel til den erfarne spiller:

- Det er utrolig svært, for Karen er jo i den grad en eksponent. Hun står for alt det, jeg mener en professionel håndboldspiller skal stå for. Hun er et utrolig godt menneske både på og uden for banen. Men der er en virkelighed, vi skal forholde os til, og det er så det, vi har gjort, fastslår Jan Hansen.

Aalborg DH har kontrakt på de to svenske stregspillere Frida Toveby og Terese Wallter både denne og næste sæson. 

Facebook
Twitter