Esbjerg jubler: Sandra Toft er et scoop

Det er fantastisk at kunne hente Danmark førstekeeper, mener Team Esbjergs assistenttræner Jesper Jensen.

Landsholdskeeper Sandra Toft er fra næste sæson målvogter i Team Esbjerg. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

De seneste tre sæsoner har Sandra Toft spillet i norske Larvik, men efter denne sæson vender det danske kvindelandsholds førstevalg i målet hjem til dansk håndbold. Team Esbjerg tager imod med åbne arme.

- Det er blevet betegnet som et scoop, og det vil jeg også sige, det er. Det er fantastisk, at vi har kunnet trække måske en af de allerstørste profiler til dansk håndbold. Sidste kåring af Europas bedste målmand var hende, siger Esbjergs assistenttræner Jesper Jensen til DR.

Hjerte og passion

Sandra Toft er dog ikke kun valgt som ny målmand i klubben på baggrund af sit høje niveau. Det har også handlet om at finde en spiller, der matcher klubbens værdier og ambitioner.

- Hun er en dygtig målmand med passion. Vi har det største publikum i dameligaen med 2.000 tilskuere i snit. Så vi har kigget efter nogen, der dels kunne vise noget på resultattavlen, men så sandelig også noget helhjertet indsats og passion. Hun passer rigtig godt ind, siger Jesper Jensen.

Team Esbjerg vandt sidste sæson DM-guld. I denne sæson kæmper holdet for en plads i slutspillet. Der resterer tre spillerunder, og Esbjerg er kun i den sjove ende af tabellen med et enkelt points margin.