Hundvin drak nøgen med Anja

Mia Hundvin drak øl nøgen i spillerbus efter at have tabt et væddemål til Anja Andersen.

Mia Hundvin vil ikke kritisere Anja Andersen, selv om de to tog deres ture. (Foto: Lars Rønbøg)

Mia Hundvin måtte drikke øl nøgen i spillerbussen, efter at Slagelse havde vundet mesterskabet. Det fortæller hun til den Norske avis Vertens Gang, men hun ønsker ikke at være en del af den seneste tids kritik af Anja Andersen.

- Jeg spillede kampen, vi vandt, blev mestre og Anja gav os en kasse øl i bussen, og jeg måtte drikke nøgen efter et væddemål, som Anja på humoristisk vis sørgede for, at jeg tabte, siger Mia Hundvin til Vertens Gang.

Mia Hundvins historie kommer efter, at der er blevet rejst kritik af Anja Andersen i bogen En Dronning Kommer til Byen. Blandt andet er Anja Andersen blevet kritiseret for at have haft mere end venskabelige forhold til sine spillere. Mia Hundvin selv vil dog ikke deltage i kritikken, selv om hun til tider havde sine skærmydsler med træneren.

- Jeg har haft mandlige trænere, der har været lige så humørsyge, uretfærdige irriterende og barnlige, og alt det en spiller føler, når tingene ikke lige går, som man selv vil. Der er ikke mange trænere, som ikke har haft et forhold til en af sine spillere. Selvfølgelig findes de, men der er ikke mangel på saftige historier om træner-spiller-forhold, siger Mia Hundvin til Vertens Gang.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk