Jan Laugesen ny træner for KIF Vejen

KIF Vejen har hentet Jan Laugesen som ny cheftræner for ligaholdet.

Jan Laugesen er ansat som ny cheftræner for håndboldkvinderne i KIF Vejen. Laugesen har før stået i spidsen for klubbens bedste kvindehold ad to omgange.

- Jeg blev meget glad, da jeg blev kontaktet vedr. cheftræner jobbet i KIF Vejen. Jeg var vel egentlig ligeved at sige ja, inden jeg havde vendt det med familien og med min arbejdsplads. Heldigvis var begge parter indstillet på at bakke dette projekt op, så nu glæder jeg mig bare til at sætte arbejdet i gang, siger Laugesen.

Ifølge klubbens direktør Arne Buch, så var Jan Laugesen klubbens ønketræner.

- Lauge indeholder den kultur, der er vigtig at få ført til holdet, hvis projekt KIF Vejen skal fortsætte udviklingen gennem de næste år. Valget er helt naturligt faldet på Lauge, der tydeligt vil komme til at brænde for projektet og samtidig har den fordel, at han bor i området, siger Arne Buch.

Aftalen er i første omgang gældende indtil sæsonens afslutning, men begge parter er enige om at arbejdet kan få et længere perspektiv.

Klubbens tidligere træner Ulrik Kirkely, stoppede for nylig som træner for med øjeblikkelig virkning, da han skal fortsætte som træner for Saudi Arabiens herrelandshold.

Facebook
Twitter