Jesper Jensen inden opgør mod skadesramte Odense: ’Sårede dyr kan være svære'

Onsdag aften er der topopgør i kvindernes håndboldliga, når Team Esbjerg er på besøg hos Odense Håndbold.

Estavana Polman og resten af Team Esbjerg gæster onsdag ligaens tophold Odense Håndbold. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Odense Håndbold har i sæsonens hidtidige 11 kampe gjort rent bord med 11 sejre, og er derfor øverst i tabellen med 22 point. Lige i hælene på Odense ligger Team Esbjerg med fire point mindre.

Odense er dog lidt af en ukendt størrelse lige nu, for Jan Pytlicks hold er hårdt ramt af skader, hvor profilen Stine Jørgensen er definitivt ude af betragtning til topopgøret, og det samme er Susanne Madsen.

Desuden er der flere Odense-spillere, der er tvivlsomme og skal testes inden kampstart.

Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen, er dog ikke sikker på, at det bliver en nemmere kamp af den grund.

- Det er selvfølgelig ikke nogen ulempe for os, hvis de har skadede spillere, men nogle gange er sårede dyr svære, for der kommer noget andet, end man forventer, siger han.

Jesper Jensen er optimistisk inden onsdagens topopgør, og tror på, at hans tropper kan drille ligaens duks.

- Vi tager til Odense med en fast tro på, at vi kan vinde, men også med en viden om, at det selvfølgelig bliver svært. De har spillet rigtig godt, og de har også spillet mange tætte kampe, som de har været i stand til at vinde. De sidste to har de vundet med et enkelt mål, siger Jesper Jensen.

- Det er et hold med selvtillid, og et hold, som vi skal forsøge at få ud af den gode rytme, det er i spillemæssigt.

Ifølge Jesper Jensen er nøglen til en Esbjerg-sejr, om hans tropper kan nedbryde Odenses defensiv.

- De har et superstærkt forsvar foran to gode keepere. Det, de altid har været dygtige til, er den enorme fysik, de har i deres forsvar. Så hvis vi kan få hul på forsvaret, så tror jeg, at vi har en fin chance for at gøre kampen lige, og forhåbentlig kan vi vippe den over til sidst.

- Et af de steder, hvor man altid skal være god mod Odense, det er i tålmodigheden, for de er super dygtige til at stå imod i starten af et angreb, siger cheftræneren.

Indtil videre i sæsonen er det Odense, der har lukket færrest mål ind. Samtidig er det Team Esbjerg, der har været det mest scorende hold i ligaen indtil videre.

Der er kampstart i Odense klokken 20.30.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk