Klø to gange på en uge: Esbjergs håndboldmestre knuser Nykøbing igen

For anden gang på otte dage slog håndboldkvinderne fra Team Esbjerg Nykøbing F. Håndboldklub.

Vilde Mortensen Ingstad (i rød trøje) og Team Esbjerg slog sikkert Nykøbing F. Håndboldklub. (Foto: John Randeris © Scanpix)

Team Esbjergs håndboldkvinder har fået en perfekt start på sæsonen i landets bedste række.

Det forsvarende mesterhold vandt onsdag med 24-18 på hjemmebane over Nykøbing F. Håndboldklub.

Det er blot en uge siden, at vestjyderne slog modstanderne fra Nykøbing med 11 mål i Super Cuppen, hvor sidste sæsons mester og pokalvinder står over for hinanden.

Med dagens sejr er Team Esbjerg oppe på to sejre i ligaen, efter at holdet i weekenden åbnede turneringen med en udesejr over Jan Pytlicks stærke Odense-hold.

Line Jørgensen scorede tre af Team Esbjergs mål mod NFH. (Foto: John Randeris © Scanpix)

Alt tyder i øjeblikket på, at cheftræner Jesper Jensen og hans spillere igen skal kæmpe med i toppen af ligaen. Holdet har maksimumpoint på førstepladsen efter to spillerunder.

I dagens opgør fulgtes de to hold ad frem til 4-4, inden værterne fra Esbjerg trak fra med fem scoringer i træk. Ved pausen var den vestjyske føring på 13-7.

Senere på onsdagen slog Ajax København på hjemmebane Silkeborg-Voel med 28-25, så begge hold nu er noteret for både en sejr og et nederlag i denne sæson.

Aarhus United hentede holdets anden sejr i en lovende start på ligaen, da EH Aalborg blev besejret med 28-23 på udebane.

/ritzau/

Facebook
Twitter