København Håndbold knuser Aarhus efter suveræn halvleg

København Håndbold afgjorde sagerne allerede i første halvleg mod Aarhus United i kvindernes håndboldliga.

Aarhus United og Mathilde Neesgaard (midten) havde ikke den bedste eftermiddag, da de hjemme mødte København Håndbold. (Foto: Ernst van norde © Scanpix)

Efter at have vundet sæsonens første to kampe i kvindernes håndboldliga kom Aarhus United i dag ned på jorden i tredje spillerunde.

På hjemmebane blev det til et klart nederlag på 22-30 til København Håndbold.

Det var Københavns anden sejr i sæsonen, og dermed er de to mandskaber nu begge noteret for fire point.

Allerede i første halvleg satte København sig tungt på kampen og annullerede spændingen. 16-7 stod det efter de første 30 minutter.

3-0 blev senere til 13-4, og den første føring på ti mål kom ved 15-5. Særligt Linn Blohm og Mia Rej førte an. De endte med at score henholdsvis ti og otte mål.

I anden halvleg førte København ved flere lejligheder med 12 mål, men Aarhus fik pyntet på stillingen i slutfasen og begrænsede dermed nederlaget til otte mål.

Dobbelt Skanderborg-succes

Tidligere vandt Skanderborg på hjemmebane med 25-19 over Ajax fra København.

Udeholdet fulgte ellers godt med i første halvleg, som sluttede 12-12, men Skanderborg afgjorde kampen på en fremragende periode i starten af anden halvleg, hvor 13-14 blev vekslet til 20-14.

Det var sæsonens første sejr for Skanderborg, der ligesom Ajax har to point.

Sejr blev det også til for Skanderborgs herrer, der var på besøg i Kolding. 31-24 lød cifrene på, og sidste sæsons lange nedtur for KIF Kolding ser dermed ud til at fortsætte.

/ritzau/

Facebook
Twitter