Københavns mestre tager skridt mod toppen med storsejr

København Håndbold maste Skanderborg på hjemmebane og nærmer sig topholdene i HTH Ligaen.

København Håndbold vandt tirsdag aften over Skanderborg. (Foto: Claus bech © Scanpix)

I sidste sæson vandt København Håndbold det danske mesterskab for første gang, men hovedstadsklubben kom blandet fra start i HTH Ligaen i denne sæson med tre nederlag i de første seks runder.

Tirsdag tog København dog på hjemmebane en pligtsejr på 34-21 over Skanderborg og holder dermed nogenlunde trit med toppen.

København har nu ti point for otte kampe på femtepladsen, mens Nykøbing Falster og Odense begge har maksimale 14 point for syv kampe på de øverste pladser.

Skanderborg ligger i tabellens tunge ende med tre point, og udeholdet måtte da også hurtigt give slip i tirsdagens opgør.

Holdet fulgte med til 6-6, men så scorede København seks gange på stribe og gik senere til pausen med en føring på 19-12.

Lørdag fik København en glimrende start på Champions League med sejren over franske Brest, og københavnerne lod til at fortsætte i internationalt gear. I hvert fald var der klasseforskel mod Skanderborg.

Midtvejs i anden halvleg nåede forspringet nye højder ved stillingen 30-17, og det sluttede også med en sejr på 13 overskydende mål.

/ritzau/

Facebook
Twitter