Larvik-spiller til Viborg

Viborg HK henter den 24-årige norske højrekantsspiller Ida Bjørndalen i Larvik. Hun kan allerede få debut på søndag.

Viborg HK henter den 24-årige norske højrekantsspiller Ida Bjørndalen i Larvik. Hun bliver præsenteret i klubben i dag på en 2½-årig aftale.

- Da Cristina Varzaru blev langtidsskadet valgte vi at gå efter en venstrehåndet spiller, som kunne dække flere positioner. Vi har hele tiden haft is i maven, og det belønner sig nu, for vi er sikre på, at vi i Ida Bjørndalen har fundet den helt rigtige spiller både på kort og på langt sigt, siger sportschef Michael Hansen.

Han glæder sig over, at hun er spilleberettiget for Viborg HK i Champions League. Hun kan således få sin debut, når Viborg på søndag åbner turneringen ude mod det rumænske storhold Olchim Valcea.

- Ida er stærk både på højre back og højre fløj, ligesom hun også kan spille playmaker. Hun har et godt skud fra distancen samtidig med, at hun er en fremragende gennembrudsspiller, og netop hendes store alsidighed giver os flere taktiske og spillemæssige muligheder, siger Michael Hansen.

Ida Bjørndalen glæder sig til at spille for den jyske klub.

- Jeg glæder mig virkelig og er vældig spændt på at komme i gang. Jeg blev meget positivt overrasket over, at Viborg HK ville have mig til klubben. Det er en kæmpechance for mig og en ny udfordring, som jeg ser utrolig meget frem til, siger hun.

Facebook
Twitter