Leslie afløser Albertsen i Randers

Jan Leslie bliver træner for Randers' håndboldkvinder, mens den hidtidige cheftræner Martin Albertsen bliver sportsmanager i klubben.

Jan Leslie bliver træner for Randers HKs håndboldkvinder, mens den hidtidige cheftræner Martin Albertsen bliver sportsmanager i klubben. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Randers HK fik tirsdag ny cheftræner for klubbens håndboldkvinder i GuldBageren-Ligaen. Jan Leslie afløser Martin Albertsen, der overgår til en stilling som sportsmanager.

- Det gav egentlig sig selv. Randers HK er en klub med en fantastisk talentudvikling og ambitioner om at være i top seks, og jeg glæder mig til samarbejdet med alle i klubben, siger Jan Leslie i en pressemeddelelse.

Den nye cheftræner, som allerede tirsdag havde første arbejdsdag i Randers, kommer fra Skjern i herrernes bedste håndboldrække, hvor han indgik i et trænerteam med Ryan Zinglersen. Allerede i november sidste år meddelte Jan Leslie, at han ville forlade Skjern og søge nye udfordringer.

Den nu tidligere cheftræner, Martin Albertsen, udtrykker glæde over ændringen, som skal styrke klubbens sportslige sektor.

- Tid er også en faktor, og det har været et ønske fra min side at få tilknyttet en mand mere, og så er det dejligt at konstatere, at vi har fået vores førstevalg, siger sportsmanageren.

Randers HK ligger i øjeblikket nummer ni i GuldBageren-Ligaen.

Facebook
Twitter