Lungu klar for Slagelse igen

Slagelse har forstærket truppen til forårets kampe: Klubbens tidligere rumænske stjernespiller Carmen Lungu er vendt tilbage.

Carmen Lungu får comeback i pokalfinalen mod Viborg. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Slagelse DT har forstærket truppen til de afgørende kampe i anden turneringshalvdel efter nytår. Klubbens tidligere rumænske stjernespiller Carmen Lungu er vendt tilbage og er i fuld gang med træningen.

- Nu får vi styrket truppen de sidste fem måneder af sæsonen. Der mangler vi en spiller som Carmen, der kan gøre truppen bred. Hun vil være med til at sikre os Champions League-titlen, siger Slagelse-træner Anja Andersen til DR Sporten.

Carmen Lungu fik i sommer lov til at rejse hjem til Rumænien. Dels for at pleje en korsbåndsskade og dels fordi hun havde hjemve. Men nu er den rumænske storskytte altså igen i Danmark.

- Min plan med Carmen er at spille hende i form kamp for kamp. Hun har været gennem genoptræningen og er 100 procent klar til at gå på banen. Så jeg skal bare gøre hende bedre kamp for kamp, siger Anja Andersen.

Carmen Lungu fik sin korsbåndsskade i DM-finalen mod Viborg i foråret og har ikke spillet siden. Slagelse har stadig hendes spillerlicens, og Anja Andersen regner med, at hun gør comeback for Slagelse i pokalfinalen mod Viborg mellem jul og nytår.

Facebook
Twitter