Norsk klassespiller til FCK Håndbold

FCK Håndbold har skrevet en to-årig kontrakt med en af verdens bedste højreback'er. Norske Linn-Kristin Riegelhuth kommer til klubben til sommer.

Linn-Kristin Riegelhuth fejrer en scoring under OL 2008 (Foto: Philippe Huguen © Scanpix)

En af verdens bedste højreback'er kommer til FCK Håndbold til sommer.

Klubben har skrevet kontrakt med den nuværende Larvik- og norske landsholdsprofil, Linn-Kristin Riegelhuth. Hun har underskrevet en to-årig aftale med FCK.

- Jeg har spillet i Larvik i syv sæsoner, og da muligheden med FCK bød sig, så var det bare om at slå til. Jeg glæder mig til at komme til en større liga og spille på et hold med endnu bedre spillere. Klubben er meget ambitiøs og vil vinde Champions League, og kombineret med mit eget ønske om nye udfordringer, så er jeg sikker på, at skiftet er det helt rigtige, siger Linn-Kristin Riegelhuth.

24-årige Riegelhuth har et imponerende CV, der blandt andet tæller OL-guld (sommeren 2008), og hun er også tre-dobbelt EM vinder (2008, 2006 og 2004.) Fem norske mesterskaber, fem pokaltitler og to sejre i EHF Cup Winners' Cup er det blandt andet også blevet til.   - Det er en meget spændende spiller, vi får til klubben til sommer. Linn-Kristin kan dække flere pladser i forsvaret samt spille flere positioner i angrebet, og den alsidighed tiltaler mig meget. Hun har samtidig været en stabil spiller gennem flere år efterhånden, og jeg er sikker på, at vi kan udvikle hende yderligere og hæve hendes niveau her i FCK. Jeg glæder mig til at få hende i truppen, siger cheftræner Anja Andersen.

Larvik-træner Karl Erik Bøhn ærgrer sig over, at Riegelhuth forlader klubben.

- Jeg siger tillykke med et godt valg og tak for syv flotte sæsoner i Larvik-trøjen - og for det, hun har bidraget med både sportsligt og menneskeligt, siger han.

- Jeg håber, at hun kommer tilbage til Larvik efter de to år. Hun får sikkert mange spændende oplevelser i København, men jeg tror, hun vil tænke tilbage på, hvor godt hun har haft det i Larvik, siger han til klubbens hjemmeside.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk