Nykøbing Falster henter svensk VM-topscorer

Nykøbing Falster Håndbold ser ud til at blive farlige i næste sæson, hvor en stor profil kommer til.

Nathalie Hagman skal fra næste sæson tørne ud for Nykøbing Falster, der begynder at se farlige ud. (Foto: Morten Stricker © Scanpix)

Den storsatsende håndboldklub Nykøbing Falster Håndbold har søndag præsenteret et stort navn som ny spiller i klubben.

Det drejer sig om svenske Nathalie Hagman, der ved VM i Danmark blev Sveriges topscorer. Hun har skrevet under på en toårig kontrakt, som gælder fra næste sæson.

Den snart forhenværende Team Tvis Holstebro-spiller er glad for at komme til Nykøbing Falster.

- Jeg har valgt at tage til Nykøbing Falster, fordi jeg synes klubben har gang i et spændende projekt. Jeg ville gerne blive i Danmark, og når jeg ikke kan blive i Team Tvis Holstebro, så er Nykøbing Falster det alternativ, der passede mig bedst.

- Jeg kan godt lide at spille den form for håndbold, som NFH gør, og jeg glæder mig til at være en del af det projekt, som klubben har gang i, siger Hagman via en pressemeddelelse fra Nykøbing Falster.

Stor gevinst

Cheftræner Niels Agesen er naturligvis også meget tilfreds med tilgangen.

- Nathalie er en fantastisk håndboldspiller og hendes præstationer for TTH og det svenske landshold taler jo for sig selv.

- Men ud over hendes evne til at skabe ting via temposkifte eller spille i højt tempo med forrygende overblik samt et skudrepertoire som få - så er hun i en klasse for sig, når det gælder unikke håndboldbevægelser.

- Hagman er en klar forstærkning, men vi skal se om vi ikke kan styrke hendes defensive egenskaber og måske lære hende at juble lidt, siger Niels Agesen.

Tvillingepar forenes

Det er ikke kun Nathalie Hagman, der er nyt navn hos Nykøbing Falster.

Klubben meddeler også i en pressemeddelelse, at Johanna Westberg skifter Randers HK ud med Nykøbing Falster, og det betyder samtidig, at Nykøbing Falster nu har et tvillingepar i truppen.

Nykøbing Falster råder i forvejen over Emelie Westberg, og hun har samtidig forlænget kontrakten med klubben.

Johanna Westberg tiltræder i Nykøbing Falster fra næste sæson, hvor hun, som Nathalie Hagman, har skrevet en toårig kontrakt.

Facebook
Twitter