Odense Håndbold henter hollandsk stjerne i storklub

Hollandske Nycke Groot skifter denne sommer til Odense Håndbold.

Nycke Groot har tidligere spillet i FC Midtjylland Håndbold. (Foto: Morten Stricker © Scanpix)

Odense Håndbold har sikret sig en markant forstærkning.

Den hollandske bagspiller Nycke Groot kommer til klubben fra det ungarske storhold Györ, hvor hun har vundet Champions League to gange - i 2017 og 2018.

Og forstærkningen er noget, der glæder Odense Håndbolds cheftræner Jan Pytlick.

- Jeg er utrolig glad for, at vi har lavet en aftale med så dygtig og rutineret en spiller. Det betyder meget for vores hold, og det er klart, at det også betyder noget for vores ambitioner, både nationalt og internationalt, at få en spiller med Nycke Groots kapaciteter ind i truppen, siger han i en pressemeddelelse.

Møder hinanden inden længe

Odense Håndbold får inden længe en god anledning til at se nærmere på de kvaliteter, som Groot har inde på håndboldbanen.

De to hold, Odense Håndbold og Györ, skal nemlig møde hinanden i årets Champions League-kvartfinale.

Men selvom Groot naturligvis spiller for at sende Györ videre i turneringen i denne sæson, så drømmer hun om, at hun kan være med til at spille fynboerne langt frem i næste års udgave af Champions League.

- Jeg glæder mig til at blive en del af holdet. Odense Håndbold er en god og stabil klub, og deres ambitioner matcher de ambitioner, som jeg selv har, siger hun og fortsætter.

- Odense Håndbold går efter at være med i toppen af Europa, og jeg håber, vi til næste år kan nå Final4 og drille nogle af de store hold.

30-årige Groot har underskrevet en kontrakt på to år med fynboerne. Tidligere har hun også optrådt for TTH Holstebro og FC Midtjylland håndbold.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter