Randers-playmaker slipper med skrækken

En skade til den nyindkøbte playmaker Macarena Aguilar er ikke så slem, som det først var ventet.

Randers' træner Jan Leslie kan ånde lettet op, da Macarena Aguilars skade ikke er så slemt som første antaget. (Foto: Lars Pauli © Scanpix)

Randers HK forstærkede sig op til sæsonstart med den spanske Macarena Aguilar. Men playmakeren har endnu ikke været på banen. En skade i nakken har hold Aguilar væk fra håndboldbanen, og i Randers-lejren frygtede de, at skaden ville holde spanieren ude i over et halvt år.

Scanningsbilleder viste nemlig, at der muligvis var tale om en diskusprolaps, og det ville have medført en pause på seks til ni måneder. Men efter at have haft besøg af en specialist fra Aalborg, kan de nu ånde lettet op i Randers.

Der er en gammel skade i nakken, der er blusset op igen på grund af nogle slag, Aguilar har fået indenfor den seneste tid. Problemet har været, at playmakeren ikke har været klar over den tidligere skade, da den er kommet i forbindelse med, at hun har brækket næsen to gange.

Macarena Aguilar kan stadig ikke træne med på håndboldbanen, men nu lyder prognoserne kun på en pause på fire til seks uger, og det glæder Randers HKs træner, Jan Leslie.

- Vi er selvfølgelig lettede, men det er stadig fire til seks uger. Vi smiler lidt med det ene øje og græder med det andet. Men jeg er meget lettet. For at skulle spille Champions League uden Macarena, det havde set meget svært ud, for hun er en spiller, der kan gøre en forskel i de store kampe, siger Leslie til DR Sporten.

Om tre uger skal specialisten igen se på Aguilar og give den endelige vurdering om, hvorvidt spanieren må gå i gang med håndboldtræningen igen.

Facebook
Twitter