Rikke Skov: Truppen stadig lidt trykket

To nederlag på stribe er langt fra hverdagskost hos Viborg HK, og Rikke Skov indrømmer, at truppen har haft det bedre.

Rikke Skov erkender svære tider i Viborg HK. (Foto: Morten Dueholm © Scanpix)

To nederlag på stribe er langt fra hverdagskost hos de sejrsvante kvinder fra Viborg HK. Truppen er hårdt plaget af skader, og Rikke Skov, som er en af de få skadesfri spillere, melder om, at holdet fortsat er et stykke vej fra topformen.

- Truppen er stadig lidt trykket efter de to nederlag, men jeg synes, vi har talt godt om det. Dog er vi kun 6-7 spillere til træning, så det er svært at få det flow, vi forsøger at have i kampene, siger Rikke Skov til DR Sporten.

Rikke Skov glæder sig til gengæld over, at holdets næste kamp først ligger på tirsdag i stedet for lørdag, forbi hallen hos modstanderen fra Roskilde er blevet dobbeltbooket.

- Det betyder, at der ikke er så meget stress op til kampen. Vi får en friweekend, kan træne noget fysisk og forhåbentlig blive endnu mere klar, siger Viborg-bagspilleren.    

Og om den kommende kamp lyder spådommen fra Rikke Skov ikke så overraskende.

- Jeg tror helt sikkert, at vi henter to point i Roskilde. Vi hungrer efter point, og efter de to trælse kampe i sidste uge er vi enige om, at der nu starter en ny periode i Viborg HK. Det tror jeg på, at der gør, siger Rikke Skov.

Facebook
Twitter