Rutineret Randers-spiller siger stop

Kathrine Munch fra Randers HK i kvindernes håndboldliga indstiller karrieren. Efter næsten 200 kampe for Randers og 35 A-landskamp siger højrefløjen stop efter denne sæson.

Randers HKs Kathrine Munck stopper karrieren efter denne sæson. (Foto: Palle Hedemann- Scanpix)

Kathrine Munch fra Randers HK i kvindernes håndboldliga indstiller karrieren. Efter næsten 200 kampe for Randers og 35 A-landskamp siger højrefløjen stop efter denne sæson.

- Jeg er stadig utrolig glad for at spille håndbold, og det er vigtigt for mig at slutte, mens det stadig er en god oplevelse, siger den 28-årige Munch til Randers HKs hjemmeside.

Mens Kathrine Munch siger farvel til håndbold på topplan og Randers HK, tager Helle Dam Nielsen en tørn til for klubben. Hun forlængede lørdag sin kontrakt med tre år.

Den 25-årige bagspiller, der på det seneste har vikarieret på stregen i Randers, har været sat ud af spillet skader, men er nu tilbage på fuld kraft.

- Helle Dam Nielsen er en super all-round spiller der har sin store force i forsvarsspillet, hvor hun evner både det offensive og defensive forsvar. Hun er en vigtig brik på holdet allerede nu og bliver det i høj grad i opbygningen til den kommende sæson, siger træner Martin Albertsen.

 

 

 

Facebook
Twitter