Sahlholdt ny GOG-træner

GOG har fundet afløseren for Jan Pytlick. De kommende tre år får den tidligere Horsens-træner Kenneth Sahlholdt ansvaret for de fynske kvinder.

Kenneth Sahlholdt bliver ny GOG-træner. (© DR Sporten)

GOG har fundet afløseren for Jan Pytlick. De kommende tre år får den tidligere Horsens-træner Kenneth Sahlholdt ansvaret for de fynske kvinder, som samtidig flytter hjemmebanen fra Gudme på Sydfyn til den nye Arena Fyn i Odense.

- I den kommende sæson skal vi blande os i toppen af Toms ligaen og på sigt skal vi også hente medaljer til Fyn. Jeg er rigtig glad for aftalen med GOG. Det er en personlig drøm der går i opfyldelse, lige siden jeg forlod klubben har jeg håbet på at komme tilbage i rollen som cheftræner for damerne, siger Kenneth Sahlholdt, som i det fynske skal danne trænerteam med Flemming Larsen.

Kompetent afløser

Direktør Arne Buch mener, at han i Kenneth Sahlholdt har fundet en kompetent erstatning for Jan Pytlick, som har forladt klubben til fordel for jobbet som landstræner.

 - Han har den ledelsesmæssige faglighed og erfaring der kræves, endvidere kender han fra sit tidligere virke i GOG, klubbens værdier og kultur, at han desuden i sit virke som træner har skabt synlige resultater bekræfter os kun i, at han er den rigtige, lyder det fra GOG-direktøren.

Med flytningen til Odense, som finder sted i begyndelsen af oktober, ændrer holdet også navn. I stedet for det lange GOG Svendborg TGI vil kvindeholdet fremover blot hedde GOG.

Herreholdet vil fortsat spille sine hjemmekampe i Gudme Hallerne under navnet GOG Svendborg TGI.