Tabte topbrag: Nu nedlægger Team Esbjerg protest

Team Esbjerg kræver omkamp efter en fejlkendelse i topkampen mod Odense Håndbold, som blev tabt med ét mål.

Team Esbjerg og cheftræner, Jesper Jensen, har nedlagt protest efter nederlaget til Odense Håndbold. (Foto: Carsten Bundgaard © Scanpix)

Odense Håndbold har fortsat maksimumpoint i kvindernes håndboldliga efter sejren på 24-23 over Team Esbjerg, der ligger på andenpladsen.

Men står det til Esbjerg-træner Jesper Jensen, så får vestjyderne en ny chance for at ødelægge Odenses statistik som ubesejret. Han har nedlagt protest og kræver omkamp.

Årsagen er, at dommerparret ved stillingen 20-20 med ni minutter igen ifølge Jesper Jensen lavede en fejlkendelse, som fik afgørende indflydelse.

Efter en redning af Esbjerg-målvogter Sandra Toft samlede hun i løb bolden op på kanten af målfeltet og kastede den frem til en medspiller uden for feltet.

Det takserede dommerne til en fejl og gav Odense et frikast. En klar fejl ifølge Jesper Jensen.

- Om Sandra så har kontrol over bolden eller ikke har kontrol over den, så er der ikke nogen forskel på kendelsen. Enten skal hun have bolden uden for feltet, eller også skal hun bolden inde i feltet, siger han til TV2 Sport.

Derfor sagde han til dommerbordet, at han ville nedlægge protest.

- Det kan jo være en difference på to mål, hvis vi får bolden i stedet for, at de får bolden. De scorede på angrebet, og vi kunne have scoret. Så det er jo meget nærliggende, at det kunne være en difference på to mål.

- Så egentlig kan jeg ikke se andet, end at vi burde få den spillet om, mener Jesper Jensen.

Sagen skal nu behandles af disciplinærinstansen under Dansk Håndbold Forbund (DHF).

/ritzau/

Facebook
Twitter