Trine Jensen forlader Aalborg i utide

Aalborg DH har afbrudt samarbejdet med Trine Jensen. Højrebacken kan frit se sig om efter en ny klub med det samme.

Trine Jensen må bruge juleferien på at finde sig en ny klub. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Aalborg DH har afbrudt samarbejdet med Trine Jensen. Højrebacken kan frit se sig om efter en ny klub med det samme.

- Aalborg DH har udleveret Trine Jensens spillercerfitikat, og hun vil herefter frit kunne indgå spillerkontrakt med en anden klub, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Klubben vil ikke uddybde den dramatiske disposition yderligere, men Trine Jensen siger, at parterne ikke er enige om, hvordan hendes kontrakt skal læses og forstås. Derfor er der indledt en voldgiftssag, der skal afgøre, hvem der har ret, men klubben mener, at Trine Jensen har misligholdt sin kontrakt og har derfor valgt at fritstille hende midtvejs i kontraktperioden.

- Jeg går ud fra, at det hænger sammen med, at der er kommet ny ledelse, der har gennemgået kontrakten og fundet ting, som de har sat spørgsmålstegn ved, siger Trine Jensen, der ikke vil fortælle særlig meget om, hvad uenigheden bunder i.

- Jeg kan kun sige, at det handler om, hvordan man læser kontrakten. Og når det er det, er det jo selvfølgelig noget om økonomi. Mere kan jeg ikke komme ind på det, siger hun til Ritzau.

I september måned fik Trine Jensen fjernet det meste af den inderste menisk, så hun er lige nu i gang med genoptræning.

Trine Jensen kom fra Ikast/Bording til den nordjyske klub i sommeren 2004, og hun var med til at vinde olympisk guld med landsholdet i Athen sidste år samt EM-guld i 2002.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter