VIDEO Håndboldligaens aarhusianske humlebi basker i top fire

Aarhus United ligger efter ti spillerunder på fjerdepladsen i kvindernes håndboldliga.

Det burde egentlig ikke kunne lade sig gøre, at Aarhus United i denne sæson spiller med om topplaceringerne i kvindernes håndboldliga.

Klubben, der i 2017 opstod af asken fra SK Aarhus, kører på et af håndboldligaens mindste budgetter, og den løn, som spillerne får, skal ses som et supplement til SU'en.

Alligevel er det lykkedes de lyseblå fra den gamle stadionhal i Aarhus efter ti kampe at holde flere af de store klubber bag sig, og onsdag lykkedes det sågar at vinde 28-25 på udebane over Team Esbjerg, der har profiler som landsholdsmålvogteren Sandra Toft og hollandske Estavana Polman på holdkortet.

Det var niende kamp i træk, at Aarhus United kunne gå fra banen uden et nederlag. Holdets eneste af slagsen kom i sæsonåbneren mod Herning-Ikast.

Julie Pontoppidan, bagspiller i Aarhus United, havde da heller ikke regnet med, at Aarhus United ville være så godt med efter ti kampe.

- Jeg tror ikke helt, at det er gået op for folk endnu. Men i dagligdagen er det noget, man skal vænne sig til, for det var jo ikke lige det, vi havde sat os op til.

Aarhus United får dog deres gode form testet for alvor lørdag, hvor håndboldligaens nummer et, Odense Håndbold, kommer på besøg.

Facebook
Twitter