Landsholdsdebutant fik ti sekunder i himlen i første forsøg: 'Ved ikke lige, hvad dommeren tænkte'

Emil Jakobsen blev udvist og scorede, da han lørdag var i kamp for det danske håndboldlandshold for første gang.

Emil Jakobsen fik lørdag aften sin debut på det danske landshold. (Foto: Tariq Mikkel Khan © Scanpix)

Med omkring syv minutter tilbage af kampen lørdag aften mellem Danmark og Montenegro løb 21-årige Emil Jakobsen på banen for landsholdet for første gang i karrieren.

Landsholdsdebuten bød både på en udvisning og en scoring i den danske 37-26-sejr, og især sejr og debutmål var noget, som den unge GOG-spiller var glad for.

- Det var en forløsning. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg begyndte til håndbold, så det var en vild følelse. Der er nogle søde mennesker på holdet, så det var fedt.

- Det var for vildt og nærmest surrealistisk at stå i sådan en kulisse og synge nationalmelodi. Der er et par tusinde til forskel på at spille i Gudme, lød det fra Emil Jacobsen.

Ti sekunder i første forsøg

Lørdag aften skulle der dog kun gå små ti sekunder af Emil Jakobsens landsholdskarriere, før han måtte traske ud af banen igen.

Nikolaj Jacobsen havde for første gang udtaget Emil Jakobsen fra GOG. (Foto: Tariq Mikkel Khan © Scanpix)

En lidt for hårdhændet første aktion i forsvaret blev belønnet med en udvisning.

- Det er aldrig super godt at være på banen i ti sekunder og så få en udvisning, men det tog jeg nu ikke så tungt. Jeg ved ikke lige, hvad der gik igennem hovedet på dommeren der, lød det med et smil fra den 21-årige debutant.

Kommer til at se mere

For den danske landstræner Nikolaj Jacobsen var det vigtigt at få set nærmere på unge Emil Jacobsen. GOG-spilleren har fremtiden foran sig, så landsholdsudtagelsen var et fortjent skulderklap.

- Emil har gjort det fremragende for GOG. Han spiller stabilt af sin unge alder, så jeg synes, at han havde fortjent at komme med og få et skulderklap. I juni kan vi alligevel ikke få ham med, da han er med u21-landsholdet, så derfor ville vi gerne have ham med nu og få taget en snak om, hvad vi gerne vil have, han skal udvikle, lød det fra Nikolaj Jacobsen.

- Det er ikke sidste gang, vi får ham at se på landsholdet, det er jeg sikker på. Men her var det vigtigt at kunne få lov til at snuse til atmosfæren på holdet, lød det fra Nikolaj Jacobsen.

Facebook
Twitter