Lars Christiansen vender tilbage til Flensburg-Handewitt

Den tidligere danske håndboldprofil skal være træner i sin tyske hjerteklub.

Lars Christiansen vender tilbage til Flensborg (Foto: claus fisker © Scanpix)

Den tidligere danske landsholdsspiller Lars Christiansen vender tilbage til Flensburg-Handewitt, hvor han tilbragte hele 14 sæsoner som aktiv spiller.

Nu skal han dog hjælpe til som træner. Det Flensburg-Handewitt på sin hjemmeside.

47-årige Christiansen skal dels hjælpe trænerteamet i klubben, og dels skal han spille en rolle i klubbens ledelse, hvor han blandt andet skal arbejde med partnerne i Danmark.

Og den tidligere danske fløj-stjerne glæder sig enormt til at komme tilbage til sin hjerteklub.

- For mig er dette nye job forbundet med stor ære. Jeg er og vil altid være – Flensburger. Jeg er klar over ansvaret i denne nye udfordring og har allerede flere konkrete idéer til, hvordan vi kan forbedre den allerede succesfulde organisation.

- Den tillid alle omkring holdet viser mig, gør mig meget stolt, og jeg vil som altid give alt for SG Flensburg-Handewitt, siger han.

Holdets nuværende træner, Maik Machulla, glæder sig til at arbejde med danskeren og opleve hans ekspertise.

- Jeg er rigtig stolt og glæder mig til at arbejde sammen med Lars. Han kender klubben som ingen anden og bringer med sig et utroligt netværk, siger cheftræneren.

Lars Christiansen stoppede i den tyske klub tilbage i 2010, hvor han nåede at score hele 3996 mål i 626 kampe, hvilket giver ham titlen som den mest scorende spiller i klubbens historie.

Den tidligere venstrefløj tiltræder i sin nye stilling med øjeblikkelig virkning og skal i første omgang arbejde i sin gamle klub frem til 2021.