Lindberg kørt på hospitalet: Behandlet intensivt

Hans Lindberg behandles for alvorlige indre kvæstelser efter et sammenstød.

Hans Lindberg fik en nyreskade i onsdagens Bundesliga-kamp imod Füchse Berlin. (© DR)

Et chok gik onsdag aften igennem Max Schmeling-Halle i Berlin, da Hans Lindberg stødte sammen med målmand Silvio Heinevetter og kom slemt til skade.

Lindberg faldt helt sammen omkring det ene mål, og med store smerter blev han efterfølgende kørt på et hospital i den tyske hovedstad. Ifølge Bild er Hans Lindberg behandlet intensivt for alvorlige indre kvæstelser.

Uheldet skete i et kontraangreb, hvor Hans Lindberg kastede sig ind over stregen og øjensynligt slog sig på Silvio Heinevetters ene fod. Hos Sport 1 kan man se en video af den både uheldige og alvorlige episode.

- Den tidligere europamester klagede over åndedrætsbesvær, skriver Bild, der også mener at vide, at Lindberg faldt sammen efter at han blev hjulpet fra banen.

- I løbet af natten var han på intensivafdelingen, og ifølge HSV torsdag, så har kollisionen resulteret i en skade på nyrerne, skriver avisen videre.

Et chok for alle

Bild har talt med HSV-direktøren, der fortæller at uheldet kom som et chok for alle.

- Vi kan kun håbe og ønske, at skaden ikke er så slem, siger Christian Fitzek om Lindberg, der har scoret 178 mål i denne Bundesligasæson.

Ifølge ritzau skal Hans Lindberg CT-scannes torsdag for at klarlægge skadens omfang.

Kampen i Berlin var et direkte opgør om at holde snor i Melsungen, der lige nu ligger på sjettepladsen, der giver adgang til europæiske kampe i næste sæson.

Füchse Berlin vandt med 28-25 efter at have ført 13-10 ved pausen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk