Mikkel Hansen ramt af blodprop, men er uden for livsfare

Sæsonen er slut for Mikkel Hansen, som skal behandles med blodfortyndende medicin i fire til seks måneder.

Mikkel Hansen er blevet ramt af en blodprop i lungerne. Danskeren er færdig for sæsonen, men er ude for livsfare, oplyser hans franske klub. (Foto: Claus bech)

Den danske håndboldstjerne Mikkel Hansen er ude resten af sæsonen, efter han er blevet ramt af en blodprop i lungerne, det skriver danskerens franske klub, Paris Saint Germain, på sin hjemmeside.

Blodproppen er opstået i forlængelse af en operation i knæet, som Mikkel Hansen gennemgik i Danmark i sidste uge. Her var den 34-årige håndboldspiller under kniven for at få ordnet problemer med brusk i sit højre knæ.

Ifølge den franske klub er Mikkel Hansen uden for livsfare, men skal gennemgå en behandling med blodfortyndende medicin, som varer fire til seks måneder.

- Da denne behandling ikke er forenelig med kontaktsport på højt niveau, vil den parisiske nummer 24 ikke kunne vende tilbage til kampe i denne sæson. Han gennemfører sin genoptræning i klubbens faciliteter, skriver Paris Saint Germain.

Mikkel Hansen har spillet i franske Paris Saint Germain siden 2012, men fra den kommende sæson spiller den danske stjerne i Aalborg Håndbold. (Foto: Thilo Schmuelgen © Ritzau Scanpix)

Har spillet sin sidste kamp i Paris

Med den forestående pause har Mikkel Hansen dermed spillet sin sidste kampe for den franske storklub. Mikkel Hansen kom til Paris Saint Germain i 2012, men skifter til sommer hjem til dansk håndbold, hvor han skal tørne ud for Aalborg Håndbold.

Derfor har Aalborg-direktør, Jan Larsen, også været i kontakt med sin kommende spiller. Det fortæller han til TV2 Sport, hvor han også kan berette om landsholdsspillerens tilstand.

- Jeg har talt med Mikkel Hansen, og han har det heldigvis godt oven på den store forskrækkelse, det var, siger Jan Larsen til TV 2 SPORT:

- Det er ufattelig synd for Mikkel, og det er da i den grad en ubehagelig oplevelse. Heldigvis er det noget, han nok skal komme sig over.

Mikkel Hansen trækker i Aalborgtrøjen til august. Indtil da bekræfter Paris Saint Germain, at den franske klub støtter og hjælper danskeren med genoptræningen.