Morten Stig bliver ny DHF-general

DHF præsenterede tirsdag Morten Stig Christensen som ny generalsekretær og direktør i forbundet. Han tiltræder 1. september, mens Hans-Christian Jacobsen fratræder øjeblikkeligt.

Per Rasmussen, formand i DHF, præsenterer Morten Stig Christensen som ny generalsekretær på pressemødet tirsdag i Brøndby. (Foto: Simon Bohr © Scanpix)

DHF præsenterede tirsdag den tidligere sportschef for TV2 Morten Stig Christensen som ny generalsekretær og direktør i forbundet. Han tiltræder 1. september.  

- Det er gået meget hurtigt og har været meget turbulente dage. For mig er det spændende - en følelse af at komme hjem til rødderne igen, sagde Morten Stig Christensen på pressemødet.

- Vi er i DHF’s bestyrelse overbeviste om, at vi med ansættelsen af Morten Stig Christensen har fundet den helt rigtige mand til at modernisere vores organisation. Han har den sportslige erfaring og den ledelseserfaring, som dansk håndbold har brug for, siger DHF’s næstformand Per Rasmussen om ansættelsen. 

Vil bygge bro mellem elite og bredde

DHF's generalsekretær og direktør siden 1. august 2004, Hans-Christian Jacobsen, fratræder samtidig sin stilling øjeblikkeligt efter gensidig aftale.

Morten Stig Christensen stoppede som sportschef for TV2/Sporten i slutningen af marts efter 19 år på stationen, hvor han var med fra begyndelsen i 1988. Inden da var han anfører for det mandlige håndboldlandshold.

- Jeg står ikke klar med nogle store programerklæringer. Men udefra vurderet synes jeg, at det største problem lige nu er, at håndbolden ikke står samlet. Vi skal have sparket holdånden tilbage i dansk håndbold. Vi har en elite og helt ude på den anden fløj minihåndbold og veteranhåndbold. De to ben skal man gerne kunne stå på, og jeg vil forsøge at bygge bro mellem de to ben, siger Morten Stig Christensen.                                                                                           

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53345a11a11f9d1940dda3cdhttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53afc93e6187a210b8e582d6http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53345a11a11f9d1940dda3d0

Facebook
Twitter