OVERBLIK Her er programmet for VM-festen i Viborg

DR Sporten inviterer til håndboldfest i Viborg. Kom og mød nuværende og tidligere stjerner.

DR dækker også VM i håndbold med et helt håndboldhold. Fra venstre er det Jens Jacob Juulsager, Ulla Essendrop, Andreas Kraul, Tina Müller, Louise Dreisig, Peter Møller og Søren Herskind. I Viborg Stadionhal kan du møde Peter Møller og hans gæster. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Der er håndboldfest og stjernebesøg i Viborg, når Danmark spiller VM-kampe på DR. Viborg Stadionhal danner nemlig rammen om storskærmsarrangementer, der rækker langt ud over håndboldkampene.

Før alle Danmarks kampe på DR kan du møde både nuværende og tidligere håndboldstjerner, der står klar til at skrive autografer til alle interesserede. Mød blandt andre Marcus Cleverly, Thomas Mogensen, Torsten Laen og Joachim Boldsen.

- VM i håndbold er som skabt til at samle nationen, og derfor vil vi også gerne give folk mulighed for at deltage i fællesskabet. Det gør vi helt konkret i Viborg, hvor alle er velkomne til at komme og være en del af håndboldfesten, fortæller Jacob Kwon, der er sport- og eventchef på DR.

Derudover kan du også opleve hvordan en tv-udsendelse bliver lavet. Håndboldstjernerne bliver nemlig en del af Peter Møllers panel, der varmer op til kampene.

Konkurrencer, stand up og musik

For at krydre det hele lidt, så kan du også opleve sidste års melodigrandprix-vinder Basim og stand up-komikeren Martin Veltz.

- Vi vil gerne give børnefamilier en mulighed for at have en sjov og hyggelig dag, så derfor er der også masser af andre tilbud end landskamp på storskærm. Der vil være masser af leg og aktiviteter, så man kan bruge det meste af dagen i Viborg Stadionhal.

Alle er velkomne til at deltage. Det er gratis at komme ind.

Mandag den 26. januar: Danmark spiller 1/8-finale

Kl. 15:30 til 21: Hallen er åben

Kl. 17: Vi viser en 1/8-finale på storskærm

Kl. 17:50: Basim

Kl. 19: Danmark spiller 1/8-finale

Hvis Danmark spiller sig videre til semifinalen, som vi viser på DR, vil der naturligvis også inviteres til håndboldfest i Viborg. Det samme gælder for en eventuel finale.

Har du ikke mulighed for at være en del af festen i Viborg? Så kan du se kampen og studieoptakten på DR1

Facebook
Twitter