Pytlick turde ikke ændre forsvaret

Spanierne var for hurtige for det danske forsvar, og derfor valgte han at blive stående i det flade 6-0-forsvar.

Det blev til et nederlag på syv mål for de danske håndboldkvinder onsdag aften mod Spanien. Dermed er Danmark ikke med blandt de sidste fire hold, der skal spille om medaljer. Og specielt ét sted gik det galt for det danske hold, mener landstræner Jan Pytlick.

- Jeg synes ikke, vores forsvarsspil var godt nok i dag. Vi skal være bedte med i forsvaret for at kunne udfordrer de her spanuere. Noget af det, som jeg selvfølgelig var bange for, inden vi gik i gang med kampen, var, om de var for dygtige mand-mand. Og der er vores bevøgelser i forsvaret og vores tacklinger bare ikke gode nok i dag til at udfordre dem. De langer 15 mål i første halvleg, lyder det fra Pytlick efter kampen.

- Vi sad og snakkede meget om, om vi kunne ændre vores forsvar til noget offensivt, men de løb jo stort set igennem, så det turde jeg ikke. Jeg tror, vi ville få alt for store problemer med at holde dem mand-mand.

Var klar inden kampen

Der var ikke meget, der hang sammen for det danske hold og specielt i anden halvleg faldt de fra hinanden. På et tidspunkt var Danmark bagud med 10 og lignede et hold, der slet ikke gad. Og det ærgrer landstrænere.

- Jeg tror i bund og grund, folk gør, hvad de kan. Hvis man bliver sat af mange gang, så bliver man måske også lidt passiv og nervøs for at gøre tingene 100%. Jeg synes folk i øjnene var der, inden vi gik i gang.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve