Pytlicks anfører er i fare for at misse EM

Den danske landsholdsanfører Line Jørgensen er opereret i menisken. FCM venter hende ude indtil efter jul.

Line Jørgensen måtte onsdag opereres i menisken, og det bringer hendes EM i fare. (Foto: DHF © DHF)

Der er mindre end tre måneder til håndbold-EM for kvinder i Ungarn og Kroatien, og Danmark må måske undvære anfører Line Jørgensen.

FC Midtjylland-spilleren er onsdag blevet opereret og ventes ude i flere måneder.

- Line Jørgensen måtte opereres i menisken tidligere onsdag, og landsholdsanføreren ventes ude indtil efter jul, skriver FCM på sin hjemmeside.

- Dermed kunne hun ikke vise sig frem over for landstræner Jan Pytlick, der var i hallen, lyder det fra klubben.

Pytlick var i Ikast for at overvære ligakampen mellem Team Tvis Holstebro og FC Midtjylland, som Team Tvis overraskende vandt 23-19.

Han snakkede med Line Jørgensen efter kampen, og han er fortrøstningsfuld i forhold til EM-deltagelsen.

- Det gav Line dog ikke udtryk for, da jeg talte med hende tidligere på aftenen. Her og nu kan ingen sige noget med sikkerhed. Pausen vil selvsagt afhænge af, hvordan hendes knæ reagerer, når der er fjernet et stykke af menisken.

- Jeg har i hvert fald ikke opgivet Line i EM-sammenhæng, siger Jan Pytlick til Ekstra Bladet.

Under alle omstændigheder må FC Midtjylland undvære Line Jørgensen i en lang række kampe i efteråret, og det bekymrer træner Helle Thomsen.

- Det er klart, vi vil mangle en klassespiller som Line. Både offensivt og defensivt får det selvfølgelig nogle konsekvenser, fordi vi har en U18-spiller på den plads. Vi må rykke lidt tættere sammen i bussen og kæmpe videre, siger Helle Thomsen til DR Sporten.

Facebook
Twitter