Rene Toft Hansen til AG København

Den kommende fusionsklub mellem AG Håndbold og FCK har sikret sig landsholdsspilleren Rene Toft Hansen på en toårig kontrakt.

René Toft Hansen forlader KIF Kolding til sommer til fordel for AG København. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Den kommende fusionsklub mellem AG Håndbold og FCK - AG København - har sikret sig landsholdsspilleren Rene Toft Hansen på en toårig kontrakt.

Stregspilleren skifter til sommer KIF Kolding ud med det nuværende tophold i 1. division.

- Jeg har brug for nye udfordringer i forhold til at fortsætte min personlige udvikling. En udvikling der gerne skulle resultere i, at jeg kan udleve de ambitioner jeg har på både klub- og landholdsniveau. I AG skabes de mest professionelle rammer, der hidtil er set i Danmark omkring et håndboldhold, og det ser jeg frem til at blive en del af, siger Rene Toft Hansen i en pressemeddelelse.

Cheftræner Klavs Bruun Jørgensen mener, den nye spiller passer perfekt ind i klubbens strategi.

- Han er dansk, har sine bedste år foran sig og er allerede en meget solid spiller i både angreb og forsvar. Derudover kommer han fra en vinderkultur i Kolding, hvilket vi ser som en vigtig kompetence hos ham, siger Klavs Bruun Jørgensen.

AG København har på det seneste skrevet kontrakt med Mikkel Hansen fra FC Barcelona og Stefan Hundstrup fra Viborg fra næste sæson.

Facebook
Twitter